Posts filed under: FASHION

Jam Tangan Smartwatch Kekinian “Gen 5 Fossil Touchscreen Smartwatch”

Hi Hello Beauty Escapers! Kabar Bahagia nih buat kalian pecinta Smartwatch dengan design keren dan up to date, karena baru – baru Fossil baru saja merilis “Gen 5 Fossil Touchscreen Smartwatch” Adapun kelebihannya yaitu  memiliki extended battery mode dan fungsi speaker yang dapat digunakan oleh pengguna Android dan iPhone untuk...

Style To Love – OOTD Baju White One Shoulder

One Shoulder Off To Love...

7 Fashion Styles for the Summer

The European languages are members of the same family. Their separate existence is a myth. For science, music, sport, etc, Europe uses the same vocabulary. The languages only differ in their grammar, their pronunciation and their most common words. Everyone realizes why a new common language would be desirable: one...

Mother Nature in the Summer

The European languages are members of the same family. Their separate existence is a myth. For science, music, sport, etc, Europe uses the same vocabulary. The languages only differ in their grammar, their pronunciation and their most common words. Everyone realizes why a new common language would be desirable: one...

Pastel Bags are so addictive

The European languages are members of the same family. Their separate existence is a myth. For science, music, sport, etc, Europe uses the same vocabulary. The languages only differ in their grammar, their pronunciation and their most common words. Everyone realizes why a new common language would be desirable: one...

Cullotes Trends 2018, How To Wear Cullotes

Recently aku suka banget fashion celana kulot wara-wiri di timeline Instagram aku. Seakan nggak mau ketinggalan, aku juga ikutan mencoba beberapa produk celana kulot yang aku dapatkan di favorit marketplace aku saat ini.    ...

14 Gaya Berbusana Cheongsam Untuk Tahun Baru Imlek 2016

Nihao, Its okay ya sekali – kali menyapa dalam bahasa Tionghoa berhubung perayaan Sincia akan segera tiba, 08 Februari 2016 🙂 . Kalau kita berbicara tentang perayaan Sincia, pasti yang terlintas di pikiran adalah warna Merah (melambangkan kemakmuran), Cheongsam / Qipao dan Angpao lol. Cheongsam / Qipao adalah pakaian wanita...

(ENGLISH VERSION) A Dress is A Friend

Until now, I still remember how I used to avoid wearing dresses and some other girly clothes in my childhood. It is really contrast to what I am now. If you look into my wardrobe, you will see how full it is with woman clothings, especially dresses, which becoming one...

A Dress is A Friend

Aku masih suka inget dulu waktu kecil, paling menghindar kalau disuruh pake pakaian wanita atau dress. Lain halnya sekarang jika kalian melihat ke dalam lemari bajuku, kalian pasti bilang : “Isinya pakaian wanita semua?” Yup, itu pasti dress yang kalian maksudkan? 🙂 . Memang dress adalah salah satu jenis pakaian...

(ENGLISH VERSION) “Batik” Bag Fashion Trends

If you hear the word “Batik”, what’s going on your mind? Oldschool? Boring? Traditional? Javanese?Indonesia? Or Fashion trends?Alright, before we talk about “Batik” Bag Fashion Trends, let’s explore the evolution of Batik in Indonesia. image via Batik is Indonesian’s traditional fabric which is also Indonesia’s authentic heritage. Batik has also...
error: Content is protected !!