5 Hydrating & Anti-Aging Skin Care Stocking Stuffers for Your Loved Ones This Christmas

by - 12/06/2018
5 Hydrating & Anti-Aging Skin Care Stocking Stuffers for Your Loved Ones This Christmas

5 Hydrating & Anti-Aging Skin Care Stocking Stuffers for Your Loved Ones This Christmas


Finding the perfect holiday gift for your loved ones can be a challenge. Fortunately, self-care-based gifts never go out of style. Here are five skin care stocking stuffers that your loved ones will appreciate this holiday season:

1. Hyaluronic Acid Vitamin C Serum : Arguably the best hyaluronic acid serum on the market, this serum combines hyaluronic acid, Vitamin C and Matrixyl 3000 to hydrate and protect skin, while also fighting off wrinkles. 

2. 100% Pure Squalane Oil: A powerful moisturizer, squalane is naturally produced by young, healthy skin. Over time or with stress, however, production decreases- which leads to blemishes and wrinkles. The Squalane Oil Pure from Timeless contains a high concentration of squalane with minimal additives- ensuring that your loved ones can give their skin the help it needs. It can be used alone or combined with the best hyaluronic acid serum.

3. Hyaluronic Acid Pure: For family and friends that aren’t in need of an anti-aging serum or who may have stocked up on their favorite on Black Friday, Hyaluronic Acid Pureis a great option. Hyaluronic Acid Pure contains all of the benefits of Hyaluronic Acid without any other additives and can work great alone or in conjunction with another anti-aging product. 

4. HA Matrixyl 3000 Spray: Rich in both hyaluronic acid and Matrixyl 3000, this anti-aging spray is perfect for on-the-go skin care. The spray comes in cucumber, lavender, orange and rose. 

5. Argan Oil Pure: Derived from the Moroccan Argan tree, Argan oil’s potency has made it a universal beauty additive for skin, hair, and nails. Argan oil Pure from Timeless can be used alone or in combination with other Timeless serums to soften rough patches and to protect delicate skin from damage.


No matter what your loved ones may have put on their Christmas wish lists this holiday season, these skin caregifts will always come in handy.

Until next post!



Meet Me here :

You May Also Like

17 comments

  1. aku buuh banget nih produk-produk anti aging dan hydrating begini, secara ya beb, usia udah tak muda lagi. perawatan kudu extra eim. btw bisa beli dimana ini produknya?

    ReplyDelete
  2. aku suka banget sama produk skincare yang ada kandungan argan oil nya deh, lembab banget ke muka, serum vitamin c juga bagus banget buat mencerahkaaan <3

    ReplyDelete
  3. Waw banget sih ini infonya, terlebih bisa jadi tau juga untuk perawatan antiaging. Itung-itung buat persiapan hehe

    ReplyDelete
  4. I don't know why that i love the serum that made from argan oil, it was easy to sink into my skin, so fresh & make it healthy..

    ReplyDelete
  5. Skincare yang ada kandungan untuk menghydrate emang perlu ya, dari yang aku baca banyak yg ada hyaluronic nya

    ReplyDelete
  6. Suka banget sama reviewnya. hyaluronic acid pure emang udah terkenal ya buat anti aging. Kasih sara dong rekomendasi produk apa aja yang available di beli di Indo.

    ReplyDelete
  7. banyak belajar dari tulisan ini. thankyouuu so much mbaa

    ReplyDelete
  8. Aku cocok pakai produk2 yg ada argan oil nya, bisa melembabkan sekalian bantu ngempesin jerawat.

    ReplyDelete
  9. kandungan argan oil yang bagus banget untuk mengurangi kerutan yah .. aku baru baru ini coba skincare anti aging ..

    ReplyDelete
  10. Nah ini, aku juga lagi concern ama produk yang bisa digunakan untuk hydrating ama anti agingnya hehe maklum umur suda tidak muda lagi wkwk

    ReplyDelete
  11. Ga kepikiran untuk kasih gift anti aging ke mama waktu natal. Bagus juga sebagai hadiah natal.

    ReplyDelete
  12. I have sensitive skin, sometimes it feels dry and I really need some hydrating stuffs or moisturizer.. Still searching that suits well on my skin, struggle lyfe is real xoxo.. BTW thanks for the info, maybe i'll start to try hyaluronic acid pure XD

    ReplyDelete
  13. kakak sepupu aku kan merayakan natal dan karena keluarga kami dekat, aku sekeluarga juga ikut ngerayain. Ngerayainnya lebih ke ikut bagi2 kado gitu deeeh. Kemarin aku dapat hadiah buku sama makeup. Natal tahun depan mau minta beliin skincare antiaging rekomendasi Lily aah.

    ReplyDelete
  14. Bermnafaat neh informasinya, langsung aku note informasi ini. Siapa tau nanti perlu mengingat-mengingat jadi tinggal buka ini deh.

    ReplyDelete
  15. Kalau dapat hadiah ini Aku pasti sukaaaa juga Mba, soalnya manfaatnya banyak dan for sure you'll use them. Kemarin dapat hadiah skincare banyak juga?

    ReplyDelete
  16. wah kebetulan. aku emg lagi cari produk yg ada anti agingnya. bisa jadi referensi sih ini,

    ReplyDelete
  17. Anti aging mulai usia 25 udah harus aware ya sama produk2 anti aging . Aku udah 30 lg nyari2 yg cocok

    ReplyDelete