Hi Beauty Escaper, Is there anyone here trying to conceal stretchmark? Stretchmark is a love sign from our child which appear after giving birth ๐Ÿ˜ Stretchmark is narrow line/streak, usually in white colour on the surface of the skin. It is caused by over stretching skin like rapid growth or rapid weight change. Many beautiful moms have stretchmarks on their tummy, arms, hips and bottom area. I have those too, and I'm trying to get rid of them. I used to apply skin care in my pregnancy time, but this love sign keep on appearing. Well, now I want to share a review about Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream can keep our skin's elasticity so our skin can be firm again after giving birth. It also can conceal our stretchmarks and cellulites. Lovama PostNatal is safe to be used for long time period because it has no side effects: safe for breastfeeding mom. It really suits my need as a breastfeeding mom who wants to stay beautiful :) Read Also: Baby Oil Review to Conceal Stretchmark PACKAGING Packed in a plastic tube with pink-white colour. I like this tube packaging which is coated with a box as an outer packaging. HOW TO USE Apply Lovama PostNatal with soft circular massage on the skin with stretchmark like tummy, breast, waist, hip, feet and upper arm. I usually apply it daily twice a day: after morning bath and at night before sleep. If I have no time to bath in the afternoon, I wipe my tummy and hips which have stretchmarks with warm water first, and then I apply the cream. So there's no reason like "I haven't taken a bath so I can't use this cream." *motivating myself to free from stretchmark hehe. INGREDIENTS Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben COLOR, TEXTURE, and SCENT Lovama PostNatal Cream is in creme cream texture with soft scent. When we apply it to the skin, it absorbs easily in the skin and is not sticky. It moisturizes our skin in no time. Read Also: Stay Beautiful with Bio Oil MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM I really love the soft scent and soft texture which absorbs easily and not sticky on my skin. So far, in a month using Lovama PostNatal Cream the result hasn't showed up as I hope for. But the white lines on my upper hips are starting to faded away. Yippie! Maybe in 2-3 months it will maximally show up. Hopefully I can keep on applying this Lovama PostNatal Cream, so in the next 2 or 3 months I can update the result. And fyi, Lovama Maternity Care Product is originally Indonesian product. So happy! Now there are many Indonesian products which can be relied on. Proud of Indonesia. OVERALL Lovama PostNatal Cream 100ml Price : IDR 308.800 Where To Buy : Can be purchased online in Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, and Elevenia. And for offline purchasing you can find it in Guardian. Rating 7.8/10 How about you? Anyone having stretchmark on their skin? Is there anyone trying this product too? Keep your spirit up to conceal those stretchmarks, keep fighting!

Hi Beauty Escaper,
Is there anyone here trying to conceal stretchmark? Stretchmark is a love sign from our child which appear after giving birth :).Stretchmark
is narrow line/streak, usually in white colour on the surface of the skin. It
is caused by over stretching skin like rapid growth or rapid weight change.

Many
beautiful moms have stretchmarks on their tummy, arms, hips and bottom area. I
have those too, and I’m trying to get rid of them. I used to apply skin care in
my pregnancy time, but this love sign keep on appearing.

 

Well, now
I want to share a review about Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream
can keep our skin’s elasticity so our skin can be firm again after giving
birth. It also can conceal our stretchmarks and cellulites.ย  Lovama PostNatal is safe to be used for long
time period because it has no side effects: safe for breastfeeding mom. It
really suits my need as a breastfeeding mom who wants to stay beautiful ๐Ÿ™‚
ย 
PACKAGING

Hi Beauty Escaper, Is there anyone here trying to conceal stretchmark? Stretchmark is a love sign from our child which appear after giving birth ๐Ÿ˜ Stretchmark is narrow line/streak, usually in white colour on the surface of the skin. It is caused by over stretching skin like rapid growth or rapid weight change. Many beautiful moms have stretchmarks on their tummy, arms, hips and bottom area. I have those too, and I'm trying to get rid of them. I used to apply skin care in my pregnancy time, but this love sign keep on appearing. Well, now I want to share a review about Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream can keep our skin's elasticity so our skin can be firm again after giving birth. It also can conceal our stretchmarks and cellulites. Lovama PostNatal is safe to be used for long time period because it has no side effects: safe for breastfeeding mom. It really suits my need as a breastfeeding mom who wants to stay beautiful :) Read Also: Baby Oil Review to Conceal Stretchmark PACKAGING Packed in a plastic tube with pink-white colour. I like this tube packaging which is coated with a box as an outer packaging. HOW TO USE Apply Lovama PostNatal with soft circular massage on the skin with stretchmark like tummy, breast, waist, hip, feet and upper arm. I usually apply it daily twice a day: after morning bath and at night before sleep. If I have no time to bath in the afternoon, I wipe my tummy and hips which have stretchmarks with warm water first, and then I apply the cream. So there's no reason like "I haven't taken a bath so I can't use this cream." *motivating myself to free from stretchmark hehe. INGREDIENTS Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben COLOR, TEXTURE, and SCENT Lovama PostNatal Cream is in creme cream texture with soft scent. When we apply it to the skin, it absorbs easily in the skin and is not sticky. It moisturizes our skin in no time. Read Also: Stay Beautiful with Bio Oil MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM I really love the soft scent and soft texture which absorbs easily and not sticky on my skin. So far, in a month using Lovama PostNatal Cream the result hasn't showed up as I hope for. But the white lines on my upper hips are starting to faded away. Yippie! Maybe in 2-3 months it will maximally show up. Hopefully I can keep on applying this Lovama PostNatal Cream, so in the next 2 or 3 months I can update the result. And fyi, Lovama Maternity Care Product is originally Indonesian product. So happy! Now there are many Indonesian products which can be relied on. Proud of Indonesia. OVERALL Lovama PostNatal Cream 100ml Price : IDR 308.800 Where To Buy : Can be purchased online in Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, and Elevenia. And for offline purchasing you can find it in Guardian. Rating 7.8/10 How about you? Anyone having stretchmark on their skin? Is there anyone trying this product too? Keep your spirit up to conceal those stretchmarks, keep fighting!

Hi Beauty Escaper, Adakah teman - teman disini yang sedang berjuang menyamarkan Stretchmark? Stretchmark adalah salah satu tanda cinta dari anak kita yang muncul pasca melahirkan lol. Stretchmark adalah garis atau guratan berwarna putih yang muncul pada bagian tubuh tertentu akibat peregangan kulit yang berlebih. Mayoritas Mommy - Mommy cantik yang sudah melahirkan pasti memiliki tanda stretchmark pada bagian perut, lengan, paha dan area bokong. Termasuk aku yang sedang berjuang untuk menyamarkan stretchmark. Padahal dari awal kehamilan aku rutin melakukan perawatan kulit, tapi tetap saja tanda cinta itu muncul. Well, disini aku mau share review Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream ini membantu menjaga elastisitas kulit sehingga kulit dapat kembali kencang setelah mengalami kendor akibat melahirkan dan sekaligus membantu mengurangi/menghilangkan stretch mark dan cellulite. Lovama PostNatal ini juga aman dipakai dalam jangka panjang karena tidak ada efek samping dan aman untuk ibu menyusui. Kebetulan aku juga masih menyusui, jadi produk ini bener - bener memperhatikan kepentingan ibu menyusui yang tetap ingin tampil cantik :). Packaging Dikemas dalam bentuk tube yang terbuat dari plastik dengan nuansa Pink didominasi putih. Aku suka kemasan tubenya juga disertai kemasan box sebagai packaging luarnya. CARA PEMAKAIAN Oleskan Lovama PostNatal secukupnya disertai pijatan melingkar yang lembut pada daerah yang timbul regangan kulit yaitu pada perut, payudara, pinggul, paha, kaki dan lengan bagian atas. Biasanya aku gunakan secara teratur 2 kali sehari sehabis mandi pagi dan malam hari sebelum tidur. Tapi kalau nggak sempat mandi di sore hari pun, aku bersihkan dengan air hangat terlebih dahulu bagian perut dan paha yang ada stretchmarknya. Jadi nggak ada alasan, karena belum mandi, malas ah pake creamnya *motivasi diri sendiri agar bebas stretchmark hehe. INGREDIENTS Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben COLOR, TEXTURE, and SCENT Lovama PostNatal Cream bertekstur krim lembut dan berwarna krem dengan wangi yang soft dan nyaman dihidung. Ketika dioleskan ke kulit, mudah meresap dan tidak lengket serta kulit terasa lembab seketika. MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM Aku suka banget dengan wanginya yang soft dan teksturnya yang lembut serta mudah merasap di kulit (nggak lengket). So far, kurang lebih dalam 1 bulan menggunakan Lovama PostNatal Cream ini memang belum terlihat hasil yang maksimal seperti yang diharapkan. Akan tetapi guratan putih pada bagian paha atasku sudah mulai memudar warnanya. Yippie! Mungkin 2 - 3 bulan baru kelihatan hasil yang maksimal. Wish me tetap rajin memakai Lovama PostNatal Cream, jadi next 2 or 3 months aku bakal update lagi untuk hasilnya. Oh ya satu lagi info produk ini yang nggak kalah penting adalah produk Lovama Maternity Care asli buatan Indonesia. Wah senangnya, produk Indonesia juga sudah banyak yang bisa diandalkan. Proud of Indonesia. OVERALL Lovama PostNatal Cream 100ml Price : Rp. 308.800 Where To Buy : Bisa dipesan melalui belanja online seperti di toko online Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, dan Elevenia. Dan untuk offline kamu bisa temukan produk ini di Guardian. Rating 7.8/10 Bagaimana dengan kalian, ada yang bernasib sama dengan aku? Ada yang sudah pernah coba produk ini? Tetap semanagat memerangi stretchmark, keep fighting! Facebook | Twitter | Instagram Until next post! Instagram - Twitter - Facebook - Pinterest *This post contains PR samples.

 

Hi Beauty Escaper, Adakah teman - teman disini yang sedang berjuang menyamarkan Stretchmark? Stretchmark adalah salah satu tanda cinta dari anak kita yang muncul pasca melahirkan lol. Stretchmark adalah garis atau guratan berwarna putih yang muncul pada bagian tubuh tertentu akibat peregangan kulit yang berlebih. Mayoritas Mommy - Mommy cantik yang sudah melahirkan pasti memiliki tanda stretchmark pada bagian perut, lengan, paha dan area bokong. Termasuk aku yang sedang berjuang untuk menyamarkan stretchmark. Padahal dari awal kehamilan aku rutin melakukan perawatan kulit, tapi tetap saja tanda cinta itu muncul. Well, disini aku mau share review Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream ini membantu menjaga elastisitas kulit sehingga kulit dapat kembali kencang setelah mengalami kendor akibat melahirkan dan sekaligus membantu mengurangi/menghilangkan stretch mark dan cellulite. Lovama PostNatal ini juga aman dipakai dalam jangka panjang karena tidak ada efek samping dan aman untuk ibu menyusui. Kebetulan aku juga masih menyusui, jadi produk ini bener - bener memperhatikan kepentingan ibu menyusui yang tetap ingin tampil cantik :). Packaging Dikemas dalam bentuk tube yang terbuat dari plastik dengan nuansa Pink didominasi putih. Aku suka kemasan tubenya juga disertai kemasan box sebagai packaging luarnya. CARA PEMAKAIAN Oleskan Lovama PostNatal secukupnya disertai pijatan melingkar yang lembut pada daerah yang timbul regangan kulit yaitu pada perut, payudara, pinggul, paha, kaki dan lengan bagian atas. Biasanya aku gunakan secara teratur 2 kali sehari sehabis mandi pagi dan malam hari sebelum tidur. Tapi kalau nggak sempat mandi di sore hari pun, aku bersihkan dengan air hangat terlebih dahulu bagian perut dan paha yang ada stretchmarknya. Jadi nggak ada alasan, karena belum mandi, malas ah pake creamnya *motivasi diri sendiri agar bebas stretchmark hehe. INGREDIENTS Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben COLOR, TEXTURE, and SCENT Lovama PostNatal Cream bertekstur krim lembut dan berwarna krem dengan wangi yang soft dan nyaman dihidung. Ketika dioleskan ke kulit, mudah meresap dan tidak lengket serta kulit terasa lembab seketika. MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM Aku suka banget dengan wanginya yang soft dan teksturnya yang lembut serta mudah merasap di kulit (nggak lengket). So far, kurang lebih dalam 1 bulan menggunakan Lovama PostNatal Cream ini memang belum terlihat hasil yang maksimal seperti yang diharapkan. Akan tetapi guratan putih pada bagian paha atasku sudah mulai memudar warnanya. Yippie! Mungkin 2 - 3 bulan baru kelihatan hasil yang maksimal. Wish me tetap rajin memakai Lovama PostNatal Cream, jadi next 2 or 3 months aku bakal update lagi untuk hasilnya. Oh ya satu lagi info produk ini yang nggak kalah penting adalah produk Lovama Maternity Care asli buatan Indonesia. Wah senangnya, produk Indonesia juga sudah banyak yang bisa diandalkan. Proud of Indonesia. OVERALL Lovama PostNatal Cream 100ml Price : Rp. 308.800 Where To Buy : Bisa dipesan melalui belanja online seperti di toko online Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, dan Elevenia. Dan untuk offline kamu bisa temukan produk ini di Guardian. Rating 7.8/10 Bagaimana dengan kalian, ada yang bernasib sama dengan aku? Ada yang sudah pernah coba produk ini? Tetap semanagat memerangi stretchmark, keep fighting! Facebook | Twitter | Instagram Until next post! Instagram - Twitter - Facebook - Pinterest *This post contains PR samples.
Packed in
a plastic tube with pink-white colour. I like this tube packaging which is
coated with a box as an outer packaging.
HOW TO USE
Apply
Lovama PostNatal with soft circular massage on the skin with stretchmark like
tummy, breast, waist, hip, feet and upper arm. I usually apply it daily twice a
day: after morning bath and at night before sleep. If I have no time to bath in
the afternoon, I wipe my tummy and hips which have stretchmarks with warm water
first, and then I apply the cream. So there’s no reason like “I haven’t
taken a bath so I can’t use this cream.” *motivating myself to free from
stretchmark hehe.
.
INGREDIENTS
Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben
COLOR, TEXTURE, and SCENT
Hi Beauty Escaper, Adakah teman - teman disini yang sedang berjuang menyamarkan Stretchmark? Stretchmark adalah salah satu tanda cinta dari anak kita yang muncul pasca melahirkan lol. Stretchmark adalah garis atau guratan berwarna putih yang muncul pada bagian tubuh tertentu akibat peregangan kulit yang berlebih. Mayoritas Mommy - Mommy cantik yang sudah melahirkan pasti memiliki tanda stretchmark pada bagian perut, lengan, paha dan area bokong. Termasuk aku yang sedang berjuang untuk menyamarkan stretchmark. Padahal dari awal kehamilan aku rutin melakukan perawatan kulit, tapi tetap saja tanda cinta itu muncul. Well, disini aku mau share review Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream ini membantu menjaga elastisitas kulit sehingga kulit dapat kembali kencang setelah mengalami kendor akibat melahirkan dan sekaligus membantu mengurangi/menghilangkan stretch mark dan cellulite. Lovama PostNatal ini juga aman dipakai dalam jangka panjang karena tidak ada efek samping dan aman untuk ibu menyusui. Kebetulan aku juga masih menyusui, jadi produk ini bener - bener memperhatikan kepentingan ibu menyusui yang tetap ingin tampil cantik :). Packaging Dikemas dalam bentuk tube yang terbuat dari plastik dengan nuansa Pink didominasi putih. Aku suka kemasan tubenya juga disertai kemasan box sebagai packaging luarnya. CARA PEMAKAIAN Oleskan Lovama PostNatal secukupnya disertai pijatan melingkar yang lembut pada daerah yang timbul regangan kulit yaitu pada perut, payudara, pinggul, paha, kaki dan lengan bagian atas. Biasanya aku gunakan secara teratur 2 kali sehari sehabis mandi pagi dan malam hari sebelum tidur. Tapi kalau nggak sempat mandi di sore hari pun, aku bersihkan dengan air hangat terlebih dahulu bagian perut dan paha yang ada stretchmarknya. Jadi nggak ada alasan, karena belum mandi, malas ah pake creamnya *motivasi diri sendiri agar bebas stretchmark hehe. INGREDIENTS Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben COLOR, TEXTURE, and SCENT Lovama PostNatal Cream bertekstur krim lembut dan berwarna krem dengan wangi yang soft dan nyaman dihidung. Ketika dioleskan ke kulit, mudah meresap dan tidak lengket serta kulit terasa lembab seketika. MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM Aku suka banget dengan wanginya yang soft dan teksturnya yang lembut serta mudah merasap di kulit (nggak lengket). So far, kurang lebih dalam 1 bulan menggunakan Lovama PostNatal Cream ini memang belum terlihat hasil yang maksimal seperti yang diharapkan. Akan tetapi guratan putih pada bagian paha atasku sudah mulai memudar warnanya. Yippie! Mungkin 2 - 3 bulan baru kelihatan hasil yang maksimal. Wish me tetap rajin memakai Lovama PostNatal Cream, jadi next 2 or 3 months aku bakal update lagi untuk hasilnya. Oh ya satu lagi info produk ini yang nggak kalah penting adalah produk Lovama Maternity Care asli buatan Indonesia. Wah senangnya, produk Indonesia juga sudah banyak yang bisa diandalkan. Proud of Indonesia. OVERALL Lovama PostNatal Cream 100ml Price : Rp. 308.800 Where To Buy : Bisa dipesan melalui belanja online seperti di toko online Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, dan Elevenia. Dan untuk offline kamu bisa temukan produk ini di Guardian. Rating 7.8/10 Bagaimana dengan kalian, ada yang bernasib sama dengan aku? Ada yang sudah pernah coba produk ini? Tetap semanagat memerangi stretchmark, keep fighting! Facebook | Twitter | Instagram Until next post! Instagram - Twitter - Facebook - Pinterest *This post contains PR samples.
Hi Beauty Escaper, Is there anyone here trying to conceal stretchmark? Stretchmark is a love sign from our child which appear after giving birth ๐Ÿ˜ Stretchmark is narrow line/streak, usually in white colour on the surface of the skin. It is caused by over stretching skin like rapid growth or rapid weight change. Many beautiful moms have stretchmarks on their tummy, arms, hips and bottom area. I have those too, and I'm trying to get rid of them. I used to apply skin care in my pregnancy time, but this love sign keep on appearing. Well, now I want to share a review about Lovama PostNatal Cream. Lovama PostNatal Cream can keep our skin's elasticity so our skin can be firm again after giving birth. It also can conceal our stretchmarks and cellulites. Lovama PostNatal is safe to be used for long time period because it has no side effects: safe for breastfeeding mom. It really suits my need as a breastfeeding mom who wants to stay beautiful :) Read Also: Baby Oil Review to Conceal Stretchmark PACKAGING Packed in a plastic tube with pink-white colour. I like this tube packaging which is coated with a box as an outer packaging. HOW TO USE Apply Lovama PostNatal with soft circular massage on the skin with stretchmark like tummy, breast, waist, hip, feet and upper arm. I usually apply it daily twice a day: after morning bath and at night before sleep. If I have no time to bath in the afternoon, I wipe my tummy and hips which have stretchmarks with warm water first, and then I apply the cream. So there's no reason like "I haven't taken a bath so I can't use this cream." *motivating myself to free from stretchmark hehe. INGREDIENTS Air, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sodium PCA, Caprylic/Capric, Triglyceride, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Ceteth -20, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Sorbitan Caprylate, Hydrolyzed Collagen, Olea Europaea Fruit Oil, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Methylparaben, Allantoin, Carbomer, Propanediol, Benzoic Acid, Arginine, Glycol Acid, Propylparaben COLOR, TEXTURE, and SCENT Lovama PostNatal Cream is in creme cream texture with soft scent. When we apply it to the skin, it absorbs easily in the skin and is not sticky. It moisturizes our skin in no time. Read Also: Stay Beautiful with Bio Oil MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM I really love the soft scent and soft texture which absorbs easily and not sticky on my skin. So far, in a month using Lovama PostNatal Cream the result hasn't showed up as I hope for. But the white lines on my upper hips are starting to faded away. Yippie! Maybe in 2-3 months it will maximally show up. Hopefully I can keep on applying this Lovama PostNatal Cream, so in the next 2 or 3 months I can update the result. And fyi, Lovama Maternity Care Product is originally Indonesian product. So happy! Now there are many Indonesian products which can be relied on. Proud of Indonesia. OVERALL Lovama PostNatal Cream 100ml Price : IDR 308.800 Where To Buy : Can be purchased online in Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, and Elevenia. And for offline purchasing you can find it in Guardian. Rating 7.8/10 How about you? Anyone having stretchmark on their skin? Is there anyone trying this product too? Keep your spirit up to conceal those stretchmarks, keep fighting!
Lovama
PostNatal Cream is in creme cream texture with soft scent. When we apply it to
the skin,ย 
it absorbs easily in the skin and is not sticky.ย It moisturizes our
skin in no time.

 

MY EXPERIENCE & REVIEW OF LOVAMA POSTNATAL CREAM

I
really love the soft scent and soft texture which absorbs easily and not sticky
on my skin. So far, in a month using Lovama PostNatal Cream the result hasn’t
showed up as I hope for.ย 
But the white lines on my upper hips are starting to faded away.ย Yippie! Maybe in 2-3 months it will maximally show up. Hopefully I
can keep on applying this Lovama PostNatal Cream, so in the next 2 or 3 months
I can update the result. And fyi,ย 
Lovama Maternity Care Product is originally Indonesian product.ย So happy! Now there are many Indonesian products which can
be relied on. Proud of Indonesia.
OVERALL
Price : ย Rp. 308.800
Where To Buy :ย Can be purchased online in Zalora, MatahariMall, Lazada, Tokopedia, and Elevenia. And for offline purchasing you can find it in Guardian.

Rating 4/5

ย 



How about
you? Anyone having stretchmark on their skin? Is there anyone trying this
product too? Keep your spirit up to conceal those stretchmarks, keep fighting!

Until next post!
*This
post contains PR samples.